Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

OMIΛΟΙ CHAMPION LEAGUE


Στον 7ο όμιλο η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, ΑΠΟΕΛ, έχει εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την ιστορική πρόκριση στους "16" μετά την "λευκή" ισοπαλία με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα υποδεχτεί την Σαχτάρ, η οποία δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, που θα "φορέσει τα καλά του".
Μεγάλο ματς θα γίνει στο "Ντραγκάο" όπου η Πόρτο θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση απέναντι στην Ζενίτ. Οι "δράκοι" θέλουν μόνο τη νίκη ενώ η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βολεύεται και με την ισοπαλία.

Πιο πολύπλοκα είναι τα πράγματα στον 5ο όμιλο. Η πρωτοπόρος με 9 βαθμούς Λεβερκούζεν θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την αδιάφορη και "σάκο του μπόξ" Γκένκ την ώρα που η ματσάρα στο "Στάμφορντ Μπρίτζ" μεταξύ της Τσέλσι και της Βαλένθια θα βγάλει την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση. Σε αυτόν τον όμιλο υπάρχει το ενδεχόμενο της τριπλής ισοβαθμίας και στην περίπτωση που ισχύσει, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων καθώς και τις διαφορές τερμάτων.

Οι ομάδες που θα προκρίνονταν στην επόμενη φάση από τον 8ο όμιλο ήταν λίγο - πολύ γνωστές από την ημέρα της κλήρωσης. Μπαρτσελόνα και Μίλαν δεν συνάντησαν καμιά δυσκολία απέναντι σε Βικτόρια Πλζεν και Μπάτε Μπορίσοφ. Το ενδιαφέρον σε αυτόν τον όμιλο επικεντρώνεται στο ποια ομάδα θα συνεχίσει στο Europa League, με τους Τσέχους πάντως να έχουν το προβάδισμα.

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Τσέλσι – Βαλένθια 21:45
Γκένκ – Λεβαρκούζεν 21:45
Η βαθμολογία
1. Λεβερκούζεν 9
2. Τσέλσι 8
3. Βαλένθια 8
4. Γκένκ 2
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Πόρτο – Ζενίτ 21:45
ΑΠΟΕΛ – Σαχτάρ 21:45
Η βαθμολογία
1. ΑΠΟΕΛ 9
2. Ζενίτ 9
3. Πόρτο 7
4. Σαχτάρ 2
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα – Μπάτε Μπορίσοφ 21:45
Βικτόρια Πλζεν – Μίλαν
Η βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 13
2. Μίλαν 8
3. Βικτόρια Μπλζεν 4
4. Μπάτε Μπορίσοφ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου