Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΟΦΗ


Η Δόξα Δράμας (16η-1β), που ηττήθηκε εντός έδρας από την Ξάνθη με 0-2, αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague τον ΟΦΗ (7ος-15β), ο οποίος επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης.
Το πρώτο του παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα πήρε ο Γεράσιμος Ντίτσος μετά την «αθώωση» του από την ΚΕΔ όσον αφορά την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Ο ρέφερι από την Πρέβεζα θα διευθύνει την Τετάρτη την εξ αναβολής αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον ΟΦΗ, με επόπτες του Πάνου και Ελευθερίου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λιαχούδης από τη Μακεδονία..
Ο Νίκος Αναστόπουλος στο παιχνίδι με την Δόξα θα ξεκουράσει κάποιους παίχτες που δεν έχουν πάρει ανάσες στο φετινό πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα γι'αυτό το λόγο έμειναν εκτός αποστολής ο Μπουλούτ και ο Κάλαϊτζιτς ενώ στην θέση τους για να συμπληρωθεί η 20αδα της αποστολής μπήκαν οι Μονιάκης και Κάται.
Απο εκεί και πέρα ο Νίκος Αναστόπουλος θα παρατάξει τον ΟΦΗ με τον Κάρολ κάτω απ'τα δοκάρια, τον Βάντο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Γαλανόπουλο δεξιά και στα στόπερ θα είναι ο Ταυλαρίδης με τον Γεωργίου. Στη μεσσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Βερόν με τον Τζόρντι Λόπεζ και θα έχουν πιο μπροστά τους τον Σουμπίνιο ή τον Χόρχε Λόπεζ. Η τριάδα της επίθεσης δεν θα αλλάξει, και θα είναι όπως και με το παιχνίδι με τον Αστέρα. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Σίσιτς, αριστερά ο Παπουλής και στην γραμμή κρούσης θα βρίσκεται και πάλι ο Μάντζιος.
Η Δόξα Δράμας ψάχνει ακόμα το πρώτο της γκολ στη super league η ομάδα της Δράμας όπως φυσικά και την πρώτη της νίκη.Δύσκολα όμως τα πράγματα αφού όπως έχουμε ξαναπεί η ποιότητα απουσιάζει από το ρόστερ των Δραμινών.Προσπαθεί να βρεί λύσεις ο προπονητής Χαραλαμπίδης αλλά και αυτός ακόμα είναι αμφίβολο αν μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατηγορία.Το ματς με τον ΟΦΗ αν δεν φέρει κάτι θετικό μοιραία θα οδηγήσει σε εξελίξεις αφού αν οι διοικούντες πιστεύουν στην παραμονή της ομάδας θα πρέπει να αλλάξουν πολλά και σύντομα.Είναι αναγκασμένη να ρισκάρει στο ματς με τους Κρητικούς η Δόξα και σίγουρα θα μπει δυνατά στον αγώνα με όσα όπλα διαθέτει.Μεγάλο μειονέκτημα η απουσία έδρας αφού το Καυταντζόγλειο μόνο έδρα δεν χαρακτηρίζεται.
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:
2010 – 2011
Δόξα Δράμας – ΟΦΗ 0-2
2009 – 2010
Δόξα Δράμας – ΟΦΗ 1-2
ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Δύσκολα θα ξεφύγει το παιχνίδι από το under

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου