Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΣΕΛΣΙ

Να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ θέλει η Τσέλσι απέναντι στην σκληροτράχηλη Νιούκαστλ, η οποία φέτος είναι αήττητη στην έδρα της και μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ έχει την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος.

Tσέλσι: Η πίεση στον προπονητή της Τσέλσι, Αντρέ Βίλα-Μπόας αυξήθηκε ξανά μετά τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Λίβερπουλ, με την ανάγκη νίκης να είναι επιτακτική για τους «Μπλε». Απέναντί τους, θα βρουν μία ομάδα η οποία πηγαίνει πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο και θα παραταχθεί χωρίς καθόλου άγχος. Νταβίντ Λουίς και Τόρες όπως όλα δείχνουν μένουν στον πάγκο, ενώ ένας εκ των Μίκελ και Μεϊρέλες θα πάρει τη θέση του Οριόλ Ρομέου στο κέντρο.

Νιούκαστλ: Ο Άλαν Πάρντιου έχει φτιάξει ένα σύνολο, το οποίο για να κερδίσουν οι αντίπαλοι φτύνουν... αίμα. Χαρακτηριστικό ότι σε 13 ματς μετρά μόλις μία ήττα, αυτή από την Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, η Νιούκαστλ στο προηγούμενο ματς στάθηκε όρθια στο Old Trafford, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να συνεχίσει τις... υψηλές πτήσεις.

Απουσίες
Ο τιμωρημένος Χόνας Γκουτιέρες και οι τραυματίες Σιλβέιν Μαρβό, Μάικλ Γουίλιαμσνο και Τσείκ Τιοτέ δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Πάρντιου για την αναμέτρηση, ενώ ο Λέον Μπεστ είναι αμφίβολος. Για την
Τσέλσι, η μοναδική απουσία είναι αυτή του τραυματία του Μίκαελ Εσιέν.

Προϊστορία
Συνολικά, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 125 φορές, με την Τσέλσι να έχει 50 νίκες έναντι 41 της Νιούκαστλ, ενώ 34 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Οι τελευταίες έξι αναμετρήσεις με γηπεδούχου τη Νιούκαστλ:
28/11/10: Νιούκαστλ Τσέλσι 1-1
04/04/09: Νιούκαστλ-Τσέλσι 0-2
05/05/08: Νιούκαστλ- Τσέλσι 0-2
22/04/07: Νιούκαστλ - Τσέλσι 0-0
20/12/06: Νιούκαστλ - Τσέλσι 0-1
07/05/06: Νιούκαστλ - Τσέλσι 1-0

Φόρμα (προηγούμενα 6 ματς)
Νιούκαστλ: 3-2-1 (N-I-H)
Τσέλσι: 3-0-3 (N-I-H)

EKTIMIΣΗ:διπλο για την Τσελσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου