Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το θέμα των ημερών μετά από τα παιχνίδια του champion league έχει ξαναφέρει στην μνήμη μας τι έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε…….για να φρεσκάρουμε παρακάτω την μνήμη μας(που ούτε χρυσόψαρου δεν είναι)
Δέκα συλλήψεις για τα στημένα
Δέκα συλλήψεις έγιναν από την Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση των 41 στημένων αγώνων, μετά από εισαγγελική παραγγελία και επιχείρηση-σκούπα, με συμμετοχή ακόμη και της ΕΥΠ!
Δέκα συλλήψεις και 11 προσαγωγές για συμμετοχή σε "στημένα παιχνίδια" έχουν γίνει στη ΓΑΔΑ. Ήδη ανακοινώθηκε το όνομα του Αχιλλέα Μπέου καθώς και των υπολοίπων οκτώ, που θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον εισαγγελέα. Συνελήφθη και ο Σταύρος Ψωμιάδης.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς υπήρξε εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας σε σπίτια ανθρώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση των "στημένων αγώνων".
Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, εκτός από παράγοντες, θα προσαχθούν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρονται να έχουν πάρει μέρος σε παράνομες στοιχηματικές δραστηριότητες.

Οι 9 συλληφθέντες είναι

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος
• Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρος Ψωμιάδης
• Ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης
• Ο παράγοντας της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος
• Ο πρώην ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζαβαντίας
• Ο προπονητής Νίκος Παντέλης
• Ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης
• Και οι bookmakers Νίκος Καραγκούλιας, Ανδρέας Δημόπουλος


Έχουν ερευνηθεί σπίτια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και προφανώς αναμένεται να δοθεί και συνέχεια από την ελληνική Αστυνομία. Λέγεται, μάλιστα, ότι κάποιες από τις προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ωστόσο, είναι δεδομένο πως βρισκόμαστε μπροστά σε ...επιχείρηση-σκούπα (στην οποία συμμετείχαν υπηρεσίες όπως η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική) για τα 41 στημένα παιχνίδια, όπως τα είχε υποδείξει στην σχετική της λίστα η UEFA.
Η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του

Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και των υπόλοιπων κατηγορούμενων στην υπόθεση των "στημένων αγώνων" έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής και προκάλεσε αίσθηση.
Στα χέρια του νόμου βρίσκεται και πάλι ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη στα Σκόπια την ώρα που έπινε καφέ, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης.



Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές της γειτονικής χώρας, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
UEFA: Έρευνα – αστραπή για το ματς της Ντιναμό με τη λιόν

Με ανακοίνωσή της η UEFA έκανε γνωστό ότι στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Λιόν δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο...



Κανονικά θα συνεχίσει στους «16» του Champions League η Λιόν η οποία επικράτησε με το εξωπραγματικό 7-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πήρε την πρόκριση.

Η UEFA έκανε έρευνα σε συνεργασία με τις εταιρίες στοιχηματισμού η οποίες δεν έδειξαν τίποτα το μεμπτό.

«Η UEFA γνωρίζει ότι έχει γίνει μεγάλος ντόρος από τα Μέσα για το παιχνίδι της Λιόν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Επίσης είναι υπεύθυνη για τις δικές της διοργανώσεις όπως είναι και το Champions League. Ζητήσαμε την βοήθεια από τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες με τα εργαλεία τους, δείχνουν άμεσα αν κάποιο παιχνίδι είναι ύποπτο. Από τη στιγμή που το συγκεκριμένο σύστημα δεν έχει δείξει τίποτα το ύποπτο ή κάτι παράξενο, τότε δεν υπάρχει κάτι το μεμπτόν».


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Οσο οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες είναι τόσο ενεργοποιημένες με τις ομάδες πάντα θα υπάρχει η υποψία…………
Για μένα όλα είναι φυσιολογικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου