Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΦΟΥΛΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα τελευταία 6 παιχνίδια κόντρα στους «κόκκινους» και ο Μάρτιν Γιολ θέλει από τους παίκτες του να σπάσουν αυτή την «κατάρα».
Η ομάδα του Μάρτιν Γιολ μετρά, μόλις, μια νίκη στην έδρα της, την ώρα που η Λίβερπουλ εκτός έδρας έχει σημειώσει 4 νίκες σε 6 εξορμήσεις της.
Οι παίκτες του Κένι Νταλγκλίς προέρχονται από τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλοι με τη Μάντσεστερ Σίτι, αν και στο τέλος θα μπορούσαν να είχαν πάρει το «τρίποντο». Ο Σκωτσέζος τεχνικός βλέπει την ομάδα του αήττητη σε 11 αγώνες, για όλες τις διοργανώσεις, αλλά ξέρει ότι το ματς κόντρα στη Φούλαμ μόνο εύκολο δεν είναι.
Αμφίβολος για την αναμέτρηση της Δευτέρας ο Ντάμιεν Νταφ, αν και ο Μάρτιν Γιολ δύσκολα θα τον αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας. Ο Μούσα Ντεμπελέ έδωσε το «παρών» στις τελευταίες προπονήσεις και είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ και ο Κλιντ Ντέμπσεϊ θα μπορέσει να αγωνιστεί. «Οk» και ο Μπράιαν Ρουίς.
Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με την Τσέλσι ήταν ο Λούκας Λέιβα, ο οποίος όχι μόνο τραυματίστηκε, αλλά θα χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός παραμένει ο Στίβεν Τζέραρντ, κάτι που ανάγκασε τον Νταλγκλίς να ζητήσει την επιστροφή του Σέλβι από την Μπλάκμπερν, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός.
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ
26/01/2011 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΦΟΥΛΑΜ
1 - 0

11/04/2010 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΦΟΥΛΑΜ
0 - 0

31/10/2009 ΦΟΥΛΑΜ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
3 - 1

04/04/2009 ΦΟΥΛΑΜ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
0 - 1

ΕΚΤΙΜHΣΗ:Δύσκολο για πρόβλεψη αλλά θα πάω με το Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου